Lintopdrachten overslaan Verdergaan naar hoofdinhoud

Uw eerste OLP

Na uw aanmelding bij BPF Schoonmaak krijgt u een schriftelijke bevestiging. U moet binnen negen weken na ontvangst van de bevestiging uw loon- en premiegegevens aanleveren. Dit doet u via een digitale Opgave Loon en Premie (OLP). Andere vormen van aanlevering worden niet geaccepteerd.

Op deze site vindt u allerlei tips en extra informatie over het aanleveren van uw OLP. U leest hier ook meer over bijvoorbeeld de premiebetaling.

Ervaart u problemen bij het aanleveren van uw loon- en premiegegevens? Dan kunt u contact opnemen met onze Helpdesk op nummer 020 583 51 50 of via info@administratienetschoonmaak.nl.

Uitblijven van de eerste aanlevering
Blijft aanlevering uit dan bent u in overtreding op basis van artikel 5 van het uitvoeringsreglement. Hieraan zijn twee consequenties verbonden:

1. Levert u geen gegevens aan dan sturen wij u een nota. De basis voor deze nota is het aantal werknemers dat bij u in dienst is geweest sinds de ingangsdatum van uw inschrijving. Hierbij worden gemiddelde grondslagen gehanteerd voor loon en gewerkte uren. De kosten voor het opstellen van deze nota brengen wij bij u in rekening.

U blijft verplicht de juiste loon- en premiegegevens aan te leveren. Na ontvangst vervangen wij de opgelegde nota met een reële premienota.

2. U ontvangt een boetenota voor het overtreden van het uitvoeringsreglement. Deze boete kunt u ongedaan maken. Dit doet u door binnen twee weken na notadatum alsnog de volledige loon- en premiegegevens aan te leveren.