Lintopdrachten overslaan Verdergaan naar hoofdinhoud

Premiebetaling

U levert van al de werknemers die bij u in dienst zijn een Opgave Loon en Premie (OLP) aan. Wij verwerken deze. Na de verwerking krijgt u een rekening: de premienota.

Premiespecificaties
De premienota is helemaal gebaseerd op uw OLP. Wij lichten de premienota daarom niet verder toe. U kunt wel meer informatie (specificaties) opvragen van premienota's als u een correctie of vervangende OLP hebt verstuurd. Op de beveiligde website NETwerken vindt u de functie 'Opvragen specificaties'.

Rekeningnummer pensioenuitvoerder
De pensioenpremies maakt u over aan pensioenuitvoerder:

Stichting Derdengelden Cordares inzake BPF Schoonmaak
IBAN: NL08 ABNA 0437 8372 70

Betalen met een automatische incasso heeft voordelen
Het is mogelijk te betalen met een automatische incasso. Hebt u dit aangegeven? Dan worden de premies binnen 45 dagen van uw rekeningnummer afgeschreven. Betalen met een automatisch incasso heeft voordelen:

  • Het bedrag op de premienota wordt pas 46 dagen na het einde van een loontijdvak van uw rekeningnummer afgeschreven.
  • U betaalt altijd op tijd. U hebt hierdoor nooit extra kosten.
  • U hoeft maar één keer een handtekening te zetten. Daarna gaat elke betaling vanzelf.
  • U mist nooit een betaling.
  • U houdt controle over uw eigen rekeningnummer. U kunt onterechte betalingen altijd terug laten storten (storneren).

Wilt u dat de premies automatisch van uw rekeningnummer afgeschreven worden? Vul dan het formulier 'Automatische incasso' in. U vindt het formulier bij de Downloads. Het formulier kunt u digitaal invullen. U kunt een kopie afdrukken voor uw eigen administratie.

Niet alle nota's worden automatisch geïncasseerd
Er zijn nota's die niet automatisch van uw rekeningnummer worden afgeschreven. Namelijk: nota's die u 'opgelegd' krijgt en rentenota's. Deze maakt u zelf over. Ook als u ons hebt gemachtigd. Bij een rentenota en een opgelegde nota is altijd een acceptgiro toegevoegd.

Wanneer gaat de automatisch incasso in?
Een automatische incasso gaat pas in na de verwerkingsdatum van het verzoek en is pas actief bij de eerstvolgende Opgave Loon en Premie.

Wijzigt uw rekeningnummer?
Als uw rekeningnummer wijzigt dan geeft u dit aan ons door. Wilt u ons machtigen om de premienota's automatisch van uw rekeningnummer af te schrijven? Vul dan het formulier 'Automatische incasso' in dat u hier vindt bij de Downloads. U hebt dan uw rekeningnummer gewijzigd en uw machtiging geregeld.