Lintopdrachten overslaan Verdergaan naar hoofdinhoud

Vul uw gegevens aan vóór 30 september 2015

Vanaf januari 2016 veranderen de processen voor uw opgave loon en premie (OLP). U kunt vanaf 2016 alleen nog aangifte doen van loon en premie, als u bij ons heeft aangegeven welke personen of instanties gemachtigd zijn om uw gegevens te leveren. Zorg er dus voor dat u in 2016 aangifte kunt blijven doen en vul uiterlijk 30 september 2015 uw gegevens aan. Indien wij uw gegevens niet tijdig ontvangen, kunt u uw pensioenaangifte in 2016 niet indienen.
 
Bent u werkgever?
Dan is het belangrijk dat u de personen of instanties machtigt die namens uw bedrijf de aangifte mogen doen. Dit kunt u zelf zijn, een medewerker van uw bedrijf of een administratiekantoor. Wij hebben van u de bevestiging nodig dat die persoon of dat administratiekantoor namens u de aangifte mag doen.
 
Juiste gegevens uw verantwoordelijkheid
Als werkgever bent u verantwoordelijk voor de pensioenafdracht voor uw werknemers. Indien wij op 30 september 2015 niet de juiste gegevens van u hebben ontvangen, kunt u vanaf 1 januari 2016 uw pensioenaangifte niet indienen en kan dit mogelijk gevolgen hebben voor de pensioenafdracht aan uw werknemers. Ook als een administratiekantoor de aangifte voor u instuurt, ligt de verantwoordelijkheid voor de aanlevering van de juiste gegevens primair bij u.
 
Volg onderstaande stappen en vul uw gegevens nu aan!
 
Invullen gegevens
- Via deze beveiligde webpagina kunt u inloggen en uw gegevens invullen. U logt in met uw aansluitnummer en de postcode van het vestigingsadres. Uw aansluitnummer(s) kunt u o.a. vinden op de nota's.
- Controleer uw contactgegevens en pas deze zo nodig aan.
- Geef aan wie de opgave loon en premie voor uw bedrijf verzorgt. Dit kan dus iemand binnen uw bedrijf zijn, maar ook een administratiekantoor of een accountant.
- Na het invullen van uw gegevens ontvangt u een bevestiging per e-mail.
 
 
 Vul nu uw gegevens aan

Verzorgt u als dienstverlener de aangiften voor een werkgever in de schoonmaaksector?
Als uw opdrachtgevers u nog niet gemachtigd hebben om de aangifte voor hen te doen, vragen wij u om hen hier op te attenderen. U kunt ze daarbij verzoeken om de machtiging zelf te regelen.